Sommerhus Bornholm Ferienhäuser Bornholm
Velkommen
|
Booking
|
Temahuse
|
Generelt
|
Aktiviteter
|
Rejseveje
|
Katalog
|
Hotel
|
Ejer
|
Links
|
Sitemap

Temahuse

» Find sommerhuset
Ferieår:
Feriemåned:
Feriens længde :
Personantal :
Bestillingsnr.:Forkælelse i ferien. Lej dit sommerhus gennem Feriepartner Bornholm.

Bliver du forkælet? Ellers lad os hjælpe...

Vælg et af vore mange Wellness huse, der ikke er garanti for forkælelse i sig selv, men giver grundlaget for at kunne forkæles.

Alle Wellness huse er godt indrettet. Husene skal indeholde:

Whirlpool, brændeovn, gulvvarme i badeværelser, opvaskemaskine og vaskemaskine.

Vi har et tæt samarbejde med Wellnesscenter Lewel, der har til huse på et af Bornholms skønnest beliggende hoteller, Hotel Friheden, med flot udsigt over havet.

Når du kommer til feriehuset, vil der ligge en lille velkomstpakke af lækre plejemidler, en folder der viser alle de muligheder Lewel kan byde på, samt information om, hvor og hvordan du kan blive forkælet.

I det valgte feriehus, ligger fortegnelse over alle de behandlinger og muligheder, der er at nyde hos Lewel.

Mulighederne er næsten uendelige:

Hudpleje, f. eks. ansigtsbehandlinger, hårkurmanicure og pedicure, Kropsindpakninger f. eks. honning, mudder og parafinindpakninger, Kropspleje f. eks Zoneterapi, aromamassage og shiatsu – japansk massage

Du kan se det fulde program af muligheder på www.lewel.dk .

Wellness-huse:
 • LUXSUSHUS i træ på 129 m2, med opvarmet 6 personers UDENDØRS JACUZZI på 38 gr. Dette hus er en virkelig oplevelse at opholde sig i. Det indeholder dejlig stor stue med brændeovn. Stuen er kombineret med dejligt spisekøkken med gulvvarme, El-komfur og micro-ovn. Stort badeværelse med toilet, bruseniche, whirlpool, sauna og gulvvarme. Et komfortabelt, særdeles velindrettet hus med meget høj og moderne boligstandard.
  Hus 1433 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ på 126 m2. Dette hus er en virkelig oplevelse at opholde sig i. Det indeholder dejlig stor stue med brændeovn. Stuen er kombineret med dejligt spisekøkken med gulvvarme, glaskeramiskkogeplade og micro-ovn. Stort badeværelse med toilet, bruseniche, whirlpool, sauna og gulvvarme. Et komfortabelt, særdeles velindrettet hus med meget høj og moderne boligstandard, beliggende på 2014 m2 delvis naturgrund.
  Hus 1434 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ på 127 m2, med opvarmet 8 personers UDENDØRS JACUZZI på 38 gr. Dette hus er en oplevelse! Der er mulighed for ubegrænset trådløs forbindelse til internettet for en merpris af 300,- DKK pr. uge. Et komfortabelt, særdeles velindrettet og veludstyret hus, med meget høj boligstandard, beliggende på 1777 m2 rolig naturgrund.
  Hus 1402 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

  Hus 6776 - Sandvig, Nordbornholm
  LUXSUSHUS i træ på 86 m2, huset er bygget i 2005. Et velindrettet og veludstyret hus. Delvis overdækket terrasse. Grill. Huset har havudsigt og er beliggende på en 850 m2 naturgrund.

  Hus 6776 - Sandvig, Nordbornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ 128 m2. Dejlig rummelig stue kombineret med køkken, El-komfur og micro-ovn. Brændeovn i stuen. Radio med CD. DVD. Stort badeværelse med toilet, bruser med forhæng, sauna, whirlpool og gulvvarme. 1 delvis overdækket terrasse. Grill. Et komfortabelt, velindrettet og særdeles veludstyret hus med høj boligstandard beliggende på 2774 m2 naturgrund, tæt ved god badestrand .
  Hus 2635 - Dueodde, Sydbornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ 77 m2. Stue kombineret med køkken, El-komfur og micro-ovn. Badeværelse med toilet, bruseniche, whirlpool, gulvvarme og håndklædetørrer. Sauna. Stor sydvendt delvis overdækket terrasse som også byder på morgensol. Grill. Et komfortabelt, velindrettet og særdeles veludstyret hus med høj boligstandard beliggende på 1201 m2 naturgrund.
  Hus 1431 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ 120 m2, bygget i 2006. Stor stue kombineret med køkken, glaskeramiskkogeplade, El-ovn og micro-ovn. Brændeovn i stuen. Radio med CD. DVD. Badeværelse med toilet, bruseniche, sauna, whirlpool og gulvvarme. Stor delvis overdækket terrasse. Grill. Et særdeles velindrettet og veludstyret hus med høj boligstandard på 1250 m2 naturgrund. Tæt på god badestrand.
  Hus 1432 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

  Hus 6775 - Sandvig, Nordbornholm

  LUXSUSHUS i træ på 86 m2, huset er bygget i 2005. Dejlig stue med brændeovn. Radio med CD. Et velindrettet og veludstyret køkken, El-komfur og micro-ovn. Badeværelse med sauna, whirlpool, bruseniche, toilet og gulvvarme. Delvis overdækket terrasse. Grill. Et velindrettet og veludstyret hus med høj boligstandard og havudsigt, beliggende på en 850 m2 naturgrund i rimelig afstand fra god badestrand, busforbindelse og indkøbsmuligheder.
  Hus 6775 - Sandvig, Nordbornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ 125 m2. Stor stue kombineret med køkken, El-komfur og micro-ovn. Brændeovn i stuen. Stort badeværelse med bruseniche, toilet, whirlpool, sauna og gulvvarme. Solarium. Flere terrasser heraf 1 delvis overdækket. Grill. Carport. Et komfortabelt, veludstyret og velindrettet hus med særdeles høj boligstandard beliggende på en 2500 m2 rolig naturgrund .
  Hus 2642 - Dueodde, Sydbornholm - Se mere her
  LUXSUSHUS i træ, ombygget i 2005 med større stue og nyt køkken, på 112 m2. Dejlig rummelig stue med brændeovn, kombineret med køkken, El-komfur og micro-ovn. Stort badeværelse med bruseniche, toilet, sauna, whirlpool og gulvvarme. En åben sydvendt terrasse og en overdækket terrasse. Et komfortabelt, velindrettet og særdeles veludstyret hus med høj boligstandard.
  Hus 1501- Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ på 86 m2. Dejlig stue med brændeovn. Et velindrettet og veludstyret køkken. Badeværelse med sauna, whirlpool, bruseniche, toilet og gulvvarme. Delvis overdækket terrasse. Grill. Fra grunden er der udsigt til havet. Et velindrettet og veludstyret hus med høj boligstandard og havudsigt, beliggende på en 850 m2 naturgrund i rimelig afstand fra god badestrand.
  Hus 6777 - Sandvig, Nordbornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ 88 m2. Huset bygges til sæson 2007. Wellnes og Børnevenligt hus. Et komfortabelt, særdeles velindrettet og veludstyret hus med god boligstandard på 2000 m2 naturgrund. Tæt på god badestrand .
  Hus 1419 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her
  Hus 1532 - Sømarken, Sydbornholm LUXSUSHUS i træ 112 m2. Dejlig rummelig stue kombineret med køkken, El-komfur og micro-ovn. Stue med alkove og brændeovn. Stort badeværelse med bruseniche, toilet, sauna, whirlpool og gulvvarme. Solarium. 1 delvis overdækket sydvendt terrasse. Et velindrettet og særdeles veludstyret hus med høj boligstandard beliggende på 2000 m2 naturgrund.
  Hus 1532 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ 98 m2. Bygget i 2006. Stue kombineret med køkken, glaskeramiskkogeplade, micro-ovn og gulvvarme. 1 badeværelse med toilet, bruseniche, sauna, whirlpool og gulvvarme. 1 badeværelse med toilet, bruseniche og gulvvarme. Et komfortabelt, særdeles velindrettet og veludstyret hus med høj boligstandard på 2500 m2 grund. Tæt på god badestrand .
  Hus 2606 - Dueodde, Sydbornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ 90 m2. Stue kombineret med køkken, El-komfur og micro-ovn. Det ene soveværelse har adgang til hems med 2 ekstra sovepladser. Stort badeværelse med rummelig bruseniche, håndklædetørrer, whirlpool, gulvvarme og solarium. Sauna med gulvvarme. Stor sydvendt delvis overdækket terrasse som også byder på morgensol. Grill. Et særdeles veludstyret hus med høj boligstandard beliggende på 1300 m2 naturgrund .
  Hus 1423 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her
  LUXSUSHUS i træ 95 m2. Stue kombineret med køkken, El-komfur og micro-ovn. Brændeovn i stuen. Radio med CD. Badeværelse med bruseniche, toilet, sauna, whirlpool og gulvvarme. Solarium. Grill. Et rummeligt og veludstyret hus med høj boligstandard beliggende i rolige, skovfyldte omgivelser på 1363 m2 grund .
  Hus 1520 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ 90 m2 bygget i 2005, i 2 etager. I stueetagen: Spisestue kombineret med køkken, El-komfur og micro-ovn. Badeværelse med toilet, bruseniche, spabad og gulvvarme. 1 stort soveværelse. På 1. etage er der stor stue med fuld udsigt over Østersøen, brændeovn. Badeværelse med toilet, bruseniche og gulvvarme. Åben balkon på 1. etage, hvor havnelivet kan opleves lidt ovenfra. Hus tæt på byen, hvor der er restaurant og indkøbsmuligheder.
  Hus 6700 - Hasle, Vestbornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ 90 m2. Stue kombineret med køkken, glaskeramiskkogeplade og micro-ovn. Brændeovn i stuen. Badeværelse med toilet, bruseniche, sauna, whirlpool og gulvvarme. Stor delvis overdækket terrasse. Grill. Carport. Et komfortabelt, særdeles velindrettet og veludstyret hus med god boligstandard på 2000 m2 naturgrund. Tæt på god badestrand.
  Hus 1409 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ 116 m2. Rummelig stue kombineret med køkken. Stue med brændeovn. Stort badeværelse med bruseniche, toilet, sauna, whirlpool og gulvvarme. Solarium. Badeværelse med bruseniche, toilet og gulvvarme. Stor delvis overdækket terrasse. Grill. Et komfortabelt og velindrettet hus med god boligstandard, beliggende tæt ved god badestrand.
  Hus 1537 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

  Hus 1408 - Sømarken, Sydbornholm

  LUXUSHUS i træ på 126 m2. Dette hus er en oplevelse! Huset er nybygget i 2004. Stor spisestue kombineret med køkken. Stort badeværelse med toilet, bruseniche, Whirlpool, sauna med tyrkisk bad. Udekøkken med kuglegrill. Dejlig tilbagetrukket på en 5400 m2 rolig naturgrund, op til stor fredet areal. Obligatorisk slutrengøring. Rygning er ikke tilladt.
  Hus 1408 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ 105 m2. Stue kombineret med køkken, El-komfur og micro-ovn. Brændeovn i stuen. Radio med CD. Stort badeværelse med bruseniche, toilet, sauna, whirlpool og gulvvarme. 1 delvis overdækket terrasse. Grill. Carport. Et veludstyret og rummeligt hus med god boligstandard beliggende på 1200 m2 grund, tæt på god badestrand. Brænde incl. i lejeprisen .
  Hus 1588 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ 100 m2. Stue kombineret med køkken, El-komfur og micro-ovn. Brændeovn i stuen. Radio med CD. DVD og video. Badeværelse med toilet, bruseniche, sauna, whirlpool og gulvvarme. Gæstetoilet med gulvvarme. Et særdeles velindrettet og veludstyret hus med høj boligstandard beliggende i skovfyldte omgivelser på 2500 m2 grund .
  Hus 2603 - Dueodde, Sydbornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ 110 m2. Stor stue med brændeovn og glasparti til overdækket terrasse, kombineret med åbent køkken med klinker og gulvvarme,. Radio med CD. Video. Stort badeværelse med bruseniche, toilet, whirlpool, sauna og gulvvarme. Solarium. Grill. Særdeles høj boligstandard beliggende i rolige omgivelser, med skoven lige i baghaven med lille sti direkte til stranden.
  Hus 1506 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ 114 m2. Stor stue kombineret med køkken. Badeværelse med toilet, sauna, whirlpool, bruseniche, solarium og gulvvarme. Badeværelse med toilet, bruserniche og gulvvarme. Stor delvis overdækket terrasse. Et komfortabelt, særdeles velindrettet og veludstyret hus med høj boligstandard og en fantastisk havudsigt, lige ned til god badestrand .
  Hus 1405 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

» Sommerhuse Danmark (DK)» Ferienhäuser (DE)» Holiday homes Denmark (UK)» Stugor Danmark (SE)» Feriehus Danmark » Vakantiehuizen Denemarken (NL) » Feriepartner Bornholm - Hans Rømersvej 1 - 3720 Aakirkeby
Tel. +45 5697 1220 - Fax. +45 5697 5890 - [email protected]  

Sommerhus Bornholm Feriehuse