Sommerhus Bornholm Ferienhäuser Bornholm
Velkommen
|
Booking
|
Temahuse
|
Generelt
|
Aktiviteter
|
Rejseveje
|
Katalog
|
Hotel
|
Ejer
|
Links
|
Sitemap

Temahuse

» Find sommerhuset
Ferieår:
Feriemåned:
Feriens længde :
Personantal :
Bestillingsnr.:Nye huse hos Feriepartner Bornholm

Vi tager hele tiden nye huse ind. Nedenfor kan du se og læse om de huse, som ikke nåede i vores 2007-katalog.
Dejligt sommerhus 125 m2. Børnevenligt, handicapvenligt og røgfrit hus. Spisestue kombineret med køkkenafdeling. Trin ned til lys havestue med et godt udsyn til den børnevenlige grund. 1 overdækket terrasse "inde" i huset med åben terrasse foran. Fra terrassen, går en flisebelagt gang, hele vejen rundt på grunden, på forsiden af huset. Husets areal er inkl. ca. 15 m2 fyrrum med vaskemaskine og ekstra bruseniche. Grill. Et velholdt hus med god boligstandard beliggende i rolige omgivelser på 2830 m2 stor grund .
Hus 1438 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her
Hus 6768 - Sandvig, Nordbornholm
Indbydende sommerhus i træ 88 m2, der bygges i starten af 2007. Internet- og havudsigtshus. Stor lys stue, med loft i kip, fuld udsigt til havet, kombineret med køkken. Der er en hems over 2 af soveværelserne. En stor åben sammenhængende terrasse på 3 sider af huset. Et komfortabelt, særdeles velindrettet og veludstyret hus med meget høj boligstandard og med en uforglemmelig havudsigt, der indefra huset kan nydes fra køkken, stue og 2 af soveværelserne .
Hus 6768 - Sandvig, Nordbornholm - Se mere her
LUXSUSHUS i træ 88 m2. Huset bygges til sæson 2007. Wellnes og Børnevenligt hus. Stue kombineret med køkken, glaskeramiskkogeplade og micro-ovn. Brændeovn i stuen. Badeværelse med toilet, bruseniche, sauna, whirlpool og gulvvarme. 2 terrasser, heraf 1 delvis overdækket. Grill. Et komfortabelt, særdeles velindrettet og veludstyret hus med god boligstandard på 2000 m2 naturgrund. Tæt på god badestrand.
Hus 1419 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her
Godt sommerhus i træ 97 m2. Stor stue kombineret med køkken, glaskeramiske kogeplader og el-ovn og micro-ovn. Brændeovn i stuen. Radio med CD. Badeværelse med toilet, bruseniche, sauna og gulvvarme. Stor delvis overdækket terrasse. Grill. Et velindrettet hus med god boligstandard. Huset er beliggende på 2538 m2 naturgrund i skovfyldte omgivelser, tæt på god badestrand .
Hus 1437 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her
Godt sommerhus i træ 54 m2. Stue med  kamin med brændeovnsindsats. Åben terrasse. Grill. Et velholdt hus i rolige skovfyldte omgivelser på 1000 m2 grund .
Hus 4723 - Boderne, Sydbornholm - Se mere her
Lejlighed, 26 m2, som ligger på Dueodde. Stue med sovesofa og doppelseng, samt spiseafdeling. Lille køkkenafdeling, trinette, med 2 kogeplader, miniovn og micro-ovn. Indendørspool med modstrømsanlæg, spapool, udendørs-pool samt børnebassin. Motionsrum. Udendørs swimmingpool opvarmet i perioden 2406-0109.
Hus 2800 - Dueodde, Sydbornholm - Se mere her

Dejligt sommerhus i 2 plan, 71 m2. Børnevenligt hus. Stor stue med spiseafdeling. Fra Bryggers er der en trappe op til 1. sal, hvor der er en stor åben loftsrum med 2 enkel senge og adgang til et soverum med en doppelseng. Stor lukket gårdsplads. Et velholdt hus med god boligstandard beliggende på 1000 m2 grund.
Hus 6719 - Hasle, Vestbornholm - Se mere her

Indbydende ferielejlighed på Dams på Bakken, der er total ombygget og renoveret til sæson 2006 og ligger lige uden for Aakirkeby, på 66 m2. Udendørs swimmingpool. Der er sti direkte til Aakirkeby og ligger meget tæt på Oplevelsescenteret Natur Bornholm .
Hus 4780 - Aakirkeby - øvrige Bornholm - Se mere her

» Sommerhuse Danmark (DK)» Ferienhäuser (DE)» Holiday homes Denmark (UK)» Stugor Danmark (SE)» Feriehus Danmark » Vakantiehuizen Denemarken (NL) » Feriepartner Bornholm - Hans Rømersvej 1 - 3720 Aakirkeby
Tel. +45 5697 1220 - Fax. +45 5697 5890 - [email protected]  

Sommerhus Bornholm Feriehuse