Sommerhus Bornholm Ferienhäuser Bornholm
Velkommen
|
Booking
|
Temahuse
|
Generelt
|
Aktiviteter
|
Rejseveje
|
Katalog
|
Hotel
|
Ejer
|
Links
|
Sitemap

Temahuse

» Find sommerhuset
Ferieår:
Feriemåned:
Feriens længde :
Personantal :
Bestillingsnr.:Internet i dit sommerhus med Feriepartner Bornholm

Hold forbindelsen - også i ferien

Også under ferien, der jo primært bruges til afslapning og hygge med familen, kan det være rart at kunne holde lidt kontakt med omverdenen, både hjemmefra med nyheder og informationer, men også med gode venner og andre kontakter.

Vi har ferieboliger, hvor du frit kan benytte ADSL adgangen, til at surfe på Internettet og/eller hente mail.

De ferieboliger hvor der er computer, er der de mest almindelige tekst- og tal- behandlingsprogrammer til rådighed, samt printer. Det fremgår af boligens beskrivelse, hvorvidt der er PC til rådighed.

De fleste af boligerne har trådløst netværk, men nogle har også udtag til kabel. Vil du være sikker på, du kan anvende din PC, så spørg ved reservation.

Internet-huse:
 • LUXSUSHUS i træ på 129 m2, med opvarmet 6 personers UDENDØRS JACUZZI på 38 gr. Dette hus er en virkelig oplevelse at opholde sig i. Det indeholder dejlig stor stue med brændeovn. Stuen er kombineret med dejligt spisekøkken med gulvvarme, El-komfur og micro-ovn. Stort badeværelse med toilet, bruseniche, whirlpool, sauna og gulvvarme. Et komfortabelt, særdeles velindrettet hus med meget høj og moderne boligstandard.
  Hus 1433 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ på 126 m2. Dette hus er en virkelig oplevelse at opholde sig i. Det indeholder dejlig stor stue med brændeovn. Stuen er kombineret med dejligt spisekøkken med gulvvarme, glaskeramiskkogeplade og micro-ovn. Stort badeværelse med toilet, bruseniche, whirlpool, sauna og gulvvarme. Et komfortabelt, særdeles velindrettet hus med meget høj og moderne boligstandard, beliggende på 2014 m2 delvis naturgrund.
  Hus 1434 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ på 127 m2, med opvarmet 8 personers UDENDØRS JACUZZI på 38 gr. Dette hus er en oplevelse! Der er mulighed for ubegrænset trådløs forbindelse til internettet for en merpris af 300,- DKK pr. uge. Et komfortabelt, særdeles velindrettet og veludstyret hus, med meget høj boligstandard, beliggende på 1777 m2 rolig naturgrund.
  Hus 1402 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ 98 m2. Stor stue kombineret med køkken, El-ovn, glaskeramiskkogeplade, micro-ovn og gulvvarme. Havudsigt kan nydes fra køkken, opholdsrum, soveværelse samt fra den overdækkede terrasse. Et komfortabelt, særdeles velindrettet og veludstyret hus med høj boligstandard med en uforglemmelig havudsigt, på 2050 m2 naturgrund, lige ned til god badestrand .
  Hus 1416 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ 77 m2. Stue kombineret med køkken, El-komfur og micro-ovn. Badeværelse med toilet, bruseniche, whirlpool, gulvvarme og håndklædetørrer. Sauna. Stor sydvendt delvis overdækket terrasse som også byder på morgensol. Grill. Et komfortabelt, velindrettet og særdeles veludstyret hus med høj boligstandard beliggende på 1201 m2 naturgrund.
  Hus 1431 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

  Indbydende sommerhus i træ 83 m2. Renoveret i 2005. Stue kombineret med køkken, El-komfur og micro-ovn. Badeværelse med bruseniche, toilet, whirlpool og gulvvarme. 1 delvis overdækket terrasse. Et veludstyret og velholdt hus, med høj boligstandard beliggende på 800 m2 grund, tæt på fin badestrand.
  Hus 1583 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

  LUXSUS lejlighed på 57 m2 på 1. sal på Casa Blanca, et tidligere hotel. Stue kombineret med køkken, glaskeramiskkogeplade og micro-ovn. Fra stue er der altan ud mod lille vej, med udsigt til havet og kirken. Lejligheden ligger centralt i Gudhjem, hvor der er meget tæt til indkøb, restauranter og det pulveriserende liv, der især om sommeren kendetegner Gudhjem by og havn.
  Hus 5511 - Gudhjem, Østbornholm - Se mere her
  Hus 6768 - Sandvig, Nordbornholm
  Indbydende sommerhus i træ 88 m2, der bygges i starten af 2007. Internet- og havudsigtshus. Stor lys stue, med loft i kip, fuld udsigt til havet, kombineret med køkken. FladskærmsTV med home cinema surroundanlæg. Et komfortabelt, særdeles velindrettet og veludstyret hus med meget høj boligstandard .
  Hus 6768 - Sandvig, Nordbornholm - Se mere her
  LUXSUSHUS i træ, ombygget i 2005 med større stue og nyt køkken, på 112 m2. Dejlig rummelig stue med brændeovn, kombineret med køkken, El-komfur og micro-ovn. Stort badeværelse med bruseniche, toilet, sauna, whirlpool og gulvvarme. En åben sydvendt terrasse og en overdækket terrasse. Et komfortabelt, velindrettet og særdeles veludstyret hus med høj boligstandard.
  Hus 1501- Sømarken, Sydbornholm - Se mere her
  Hus 1532 - Sømarken, Sydbornholm LUXSUSHUS i træ 112 m2. Dejlig rummelig stue kombineret med køkken, El-komfur og micro-ovn. Stue med alkove og brændeovn. Stort badeværelse med bruseniche, toilet, sauna, whirlpool og gulvvarme. Solarium. 1 delvis overdækket sydvendt terrasse. Et velindrettet og særdeles veludstyret hus med høj boligstandard beliggende på 2000 m2 naturgrund.
  Hus 1532 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ 84 m2. Stue kombineret med køkken, El-komfur og micro-ovn. Badeværelse med bruseniche, toilet, whirlpool, sauna og gulvvarme. 1 delvis overdækket terrasse også med adgang fra soveværelse. Grill. Et komfortabelt, velindrettet og særdeles veludstyret hus med høj boligstandard beliggende på 1700 m2 naturgrund.
  Hus 1570 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ 98 m2. Bygget i 2006. Stue kombineret med køkken, glaskeramiskkogeplade, micro-ovn og gulvvarme. 1 badeværelse med toilet, bruseniche, sauna, whirlpool og gulvvarme. 1 badeværelse med toilet, bruseniche og gulvvarme. Et komfortabelt, særdeles velindrettet og veludstyret hus med høj boligstandard på 2500 m2 grund. Tæt på god badestrand .
  Hus 2606 - Dueodde, Sydbornholm - Se mere her

  Dejligt sommerhus i træ 75 m2. Internet- og Børnevenligt hus. Overdækket terrasse. Grill. Et rummeligt hus med god boligstandard beliggende på 2400 m2 grund .
  Hus 1539 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

  Særdeles indbydende, spændende og velindrettet hus på totalrenoveret ejendom på i alt 150 m2 heraf anneks 30 m2, i 2 etager. Huset ligger i meget rolige og landlige omgivelser, med dejlige klippepartier og mange lækroge. På grunden er der en dejlig udsigt over åbne markarealer og til udkanten af Almindingen storskov. Et meget spændende og velindrettet hus med særdeles høj boligstandard på en 2600 m2 stor grund .
  Hus 4730 - Vestermarie, Øvrige Bornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ 97 m2. Dejlig rummelig stue kombineret med køkken, El-komfur og micro-ovn. Fra gang, trin ned til stort badeværelse med bruseniche, sauna, whirlpool, solarium og gulvvarme. 1 stor delvis overdækket terrasse på to sider af huset. Et velindrettet og veludstyret hus med god boligstandard beliggende i rolige omgivelser på 2500 m2 naturgrund, tæt på god badestrand.
  Hus 2630 - Sommerodde, Sydbornholm - Se mere her

  Indbydende sommerhus i træ 84 m2. Stor stue kombineret med køkken, El-komfur og micro-ovn. Brændeovn i stuen. Radio med CD. Badeværelse med bruseniche, toilet, sauna og gulvvarme. 1 delvis overdækket terrasse. Grill. Carport. Et velindrettet, veludstyret og rummeligt hus med høj boligstandard beliggende i rolige skovfyldte omgivelser på 2500 m2 grund.
  Hus 2648 - Dueodde, Sydbornholm - Se mere her
  LUXSUSHUS i træ 89 m2. Stue kombineret med køkken, El-komfur og micro-ovn. Stort badeværelse med toilet, bruser med forhæng, whirlpool og sauna. Badeværelse med toilet og bruser med forhæng. 1 delvis overdækket terrasse. Et særdeles velindrettet og veludstyret hus med høj boligstandard tæt på god badestrand .
  Hus 2681 - Dueodde, Sydbornholm - Se mere her
  LUXSUSHUS i træ 110 m2. Internet, Wellnes og Børnevenligt hus. Stor stue med brændeovn og glasparti til overdækket terrasse, kombineret med åbent køkken med klinker og gulvvarme, El-komfur og micro-ovn. Et hus beliggende i rolige omgivelser, med skoven lige i baghaven med lille sti direkte til stranden, på 1200 m2 naturgrund, tæt på smukt, fredet lyngområde og god badestrand med flotte klitter
  Hus 1506 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

  Godt sommerhus i træ 65 m2. Stue kombineret med køkken og El-komfur. Badeværelse med bruseniche, toilet og gulvvarme. 1 delvis overdækket terrasse. Grill. Et velholdt hus beliggende i rolige, skovfyldte omgivelser på 2500 m2 naturgrund, tæt på god badestrand. Der er PC til rådighed i huset .
  Hus 2697 - Dueodde, Sydbornholm - Se mere her

  Indbydende sommerhus 126 m2 i 2 plan. Stue kombineret med køkken, El-komfur og micro-ovn. Brændeovn i stuen. Radio med CD. Video. Badeværelse med bruseniche, toilet og gulvvarme. 1 Sal: Sydvendt stue. Åben terrasse. Grill. Et rummeligt, velindrettet, velholdt og veludstyret hus med høj boligstandard, beliggende på 996 m2 grund, tæt på badestrand .
  Hus 4724 - Arnager, Sydbornholm - Se mere her

  LUXSUS lejlighed på 56 m2 på 1. sal på Casa Blanca, et tidligere hotel. Stue kombineret med køkken og el-komfur. Fra stue er der altan ud mod lille vej, med udsigt til havet og kirken. Lejligheden ligger centralt i Gudhjem, hvor der er meget tæt til indkøb, restauranter og det pulveriserende liv, der især om sommeren kendetegner Gudhjem by og havn.
  Hus 5508 - Gudhjem, Østbornholm - Se mere her

  LUXSUS lejlighed på 42 m2 på 1. sal på Casa Blanca, et tidligere hotel. Stue kombineret med køkken og glaskeramiskkogeplade. Lejligheden ligger centralt i Gudhjem, hvor der er meget tæt til indkøb, restauranter og det pulveriserende liv, der især om sommeren kendetegner Gudhjem by og havn .

  Hus 5509 - Gudhjem, Østbornholm - Se mere her

  LUXSUSHUS i træ 114 m2. Stor stue kombineret med køkken. Badeværelse med toilet, sauna, whirlpool, bruseniche, solarium og gulvvarme. Badeværelse med toilet, bruserniche og gulvvarme. Stor delvis overdækket terrasse. Et komfortabelt, særdeles velindrettet og veludstyret hus med høj boligstandard og en fantastisk havudsigt, lige ned til god badestrand .
  Hus 1405 - Sømarken, Sydbornholm - Se mere her

» Sommerhuse Danmark (DK)» Ferienhäuser (DE)» Holiday homes Denmark (UK)» Stugor Danmark (SE)» Feriehus Danmark » Vakantiehuizen Denemarken (NL) » Feriepartner Bornholm - Hans Rømersvej 1 - 3720 Aakirkeby
Tel. +45 5697 1220 - Fax. +45 5697 5890 - [email protected]  

Sommerhus Bornholm Feriehuse